Graag lichten we een aantal van onze recente projecten voor u uit; 

Heropening Haagse Markt

Het projectplan, de tekeningen, ontwerp, ontwikkeling en plaatsing van signage en de inzet van een projectmanager en toezicht hebben mede geleid tot heropening van de Haagse Markt. In opdracht van de gemeente Den Haag.

Corona Zorglocatie | Doneer een dorp

Dak- en thuislozen in heel Nederland worden extra hard getroffen door de coronacrisis. DoneerEenDorp.nl is een initiatief van ondernemende burgers die zich hun lot hebben aangetrokken.

Samen doneren zij huisvesting, sanitair en basisvoorzieningen, kortom een heel dorp. In samenwerking met lokale zorgverleners en de gemeente verrijst in de komende weken het eerste ‘gedoneerde dorp’ voor dak- en thuislozen op het parkeerterrein van het Cars Jeans Stadion.


Heropening Scholen & Sportclubs

Gelukkig mag er langzaam maar zeker weer meer. Zo mag er weer gesport worden en mogen er steeds meer scholen open. Dit alles moet uiteraard wel veilig gebeuren. Verschillende scholen en sportverenigingen hebben onze expertise al ingezet om mee te denken over- en de uitvoering te verzorgen voor de 1,5 meter samenleving in hun dagelijkse praktijk.


Heropening opleiding

Half juni starten de opleidingen weer en Crowd Management Architects is gevraagd hierbij een advies uit te brengen op het gebied van looplijnen, protocollen en hygiëne. In samenwerking met Haagevents, welke de productie van de signing voor haar rekening nam, en deelnemers van de Energie Academie, zijn de adviezen verwezenlijkt en geïmplementeerd.


Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam